Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان،اصغری معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان گفت: مرحله دوم طرح نظارتی از ۲۰ فروردین ماه امسال آغاز می‌شود و تا ۲۰ اردیبهشت ماه ادامه دارد.
وی گفت: اجرای مرحله نخست این طرح با محوریت سازمان صمت و با همکاری سایر دستگاه‌ها و نهاد‌های قانونی همکار با هدف ثبت مشخصات انبار‌ها و مراکز نگهداری کالا، مکان انبار‌ها و میزان و نوع کالا‌های ورودی و خروجی به آن‌ها در قالب سامانه جامع انبار‌ها به مدت یک ماه در سال گذشته به اجرا درآمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در مرحله دوم، اجرای این طرح با همکاری کمیته‌ای متشکل از اعضای سازمان صمت استان، فرمانداری، اتاق اصناف، بازرسی اصناف، اداره کل تعزیرات حکومتی، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و دیگر دستگاه‌های متولی برای صحت‌سنجی و راستی‌آزمایی اطلاعات مربوط به مراکز نگهداری کالا‌های ثبت شده در سامانه جامع انبار‌ها اجرا می‌شود.
اصغری تکمیل فرآیند شناسایی انبار‌ها و نیز ثبت اطلاعات ورود و خروج بار از این واحد‌ها و همچنین اطلاع رسانی به واحد‌های مشمول جهت ثبت نام و ثبت رسید و حواله در سامانه انبار‌ها را از دیگر اهداف اجرای مرحله دوم طرح پایش انبار‌ها اعلام کرد.
وی گفت: با اجرای این طرح انبار‌ها و مراکز نگهداری کالا شناسایی و از قاچاق کالا نیز جلوگیری می‌شود. تکمیل زنجیره تامین و توزیع کالا و تنظیم بازار و جلوگیری از احتکار از دیگر اهداف اجرای این طرح است.
معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گفت: صاحبان انبار‌ها موظف هستند ضمن همکاری با ماموران سازمان، در مدت یک هفته از زمان ابلاغ نمایندگان نظارتی، برای ثبت اطلاعات انبار خود در سامانه جامع انبار‌ها اقدام کنند، در غیر این‌صورت مطابق قوانین نظام صنفی و تعزیرات حکومتی مشمول قوانین قاچاق کالا و احتکار خواهند شد.
اصغری همچنین با تاًکید بر حساسیت اجرا و تحقق اهداف این طرح در شرایط کنونی افزود: شرکت‌های حمل و نقل کالا باید از صدور هرگونه بارنامه صوری و خلاف واقع که مبدا و مقصد نهایی آن در سامانه جامع انبار‌ها ثبت نشده است خودداری کنند.   منبع:تسنیم
انتهای پیام/م     مرحله دوم طرح پایش انبارها و مراکز نگهداری کالا در گلستان اجرا می شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت تعزیرات حکومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۰۶۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمترین خسارت به گندم‌های نگهداری شده در مراکز روباز خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، جمیل زرگانی بیان کرد: حدود ۵۰۰ هزار تن گندم تولید خوزستان در فضای باز نگهداری می‌شد که باتوجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی و همکاری استانداری، مدیریت بحران، هلال احمر و بسیج طی ۱۰ روز گذشته، بخش قابل توجهی از این حجم محصول به انبار‌های روباز منتقل شد.

وی با اشاره به اینکه برای تسریع در جابجایی گندم‌ها از ناوگان حمل کالای اساسی بندر امام خمینی (ره) کمک گرفته شد اظهار کرد: حدود ۴۵۰ هزار تن از گندم‌ها به فضای مسقف منتقل و کمتر از ۵۰ هزار تن گندم باقی مانده بود که با کاور ضد آب پوشش داده شدند.

مدیرکل تعاون روستایی استان خوزستان تصریح کرد: گندم‌های نگهداری شده در مناطق روباز در مناطق باوی و هویزه بود که با اقدامات انجام شده حفظ شدند و فقط میزان بسیار ناچیزی از محصول دچار خسارت شدند.

زرگانی با اشاره به اینکه بخش زیادی از گندم خوزستان هنوز برداشت نشده گفت: مراکز تعاون روستایی بعد از بارندگی نیز آماده خرید گندم کشاورزان خوزستانی و حمل آنها به سیلو‌های مکانیزه هستند.

وی ادامه داد: گندم‌های موجود در مراکز روباز هم‌اکنون در حال حمل به مراکز مسقف هستند و احتمال می‌رود تا پایان امشب همه گندم‌ها منتقل شوند.

مدیرکل تعاون روستایی خوزستان خاطرنشان کرد: تاکنون ۵۶۸ هزار تن گندم توسط ۶۵ مرکز تعاون روستایی خوزستان خریداری شده و عمده محصول به مرکز مکانیزه و انبار‌های سرپوشیده منتقل شدند.

بارندگی و طوفان در روز‌های پنجشنبه و جمعه هفته گذشته، خسارت‌هایی به مزارع کشاورزی برخی نقاط خوزستان وارد کرد و موجب آبگرفتگی معابر شد.

دیگر خبرها

  • اجرای ۲۲۸ برنامه همزمان با هفته هلال احمر در گلستان
  • رهاسازی ۶ جوجه جغد انبار در منطقه مارون کهگیلویه و بویراحمد
  • مصوبات شورای شهر تهران قابل ردیابی شد
  • تولید برچسب هوشمند برای پایش سلامت مواد غذایی دریایی
  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد
  • رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران | معاون شهردار: نظارت گریز نیستیم
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه
  • کمترین خسارت به گندم‌های نگهداری شده در مراکز روباز خوزستان
  • برچسب هوشمند برای پایش مواد غذایی دریایی ساخته شد
  • پایش مواد غذایی دریایی با جوهر هوشمند ایرانی